Livsnyderi til Medarbejderne

Anerkendelse I Værdsættelse I Sammenhold

Se hvad boxen giver dig

Anerkend dine medarbejdere

Vis at jeres hjemsendte kollegaer er savnet, og giv dem et skulderklap for deres indsats i denne underlige tid. Send dem en Livsnyderbox fuld af lækkerier. Indhold, der kan forsøde arbejdsdagen derhjemme, eller styrk sammenholdet og nyd boxen ”sammen” med kollegaerne til en virtuel fredagsbar eller et teammøde.

Vi sammensætter indholdet

Når du bestiller en Livsnyderbox til dine medarbejdere, skal du ikke tænke på noget. Vi udvælger de skønneste, snacks og delikatesser, så dine medarbejdere med garanti vil føle sig forkælet. Indholdet skræddersyes helt unikt til jer, og vi vedlægger gerne den rette hilsen, dagsorden eller andet.

Levering direkte til døren

Til slut sender vi boxen direkte til hoveddøren til hver modtager. Vi tager os af al logistik. Du kan, ligesom dine kollegaer, læne dig tilbage og se frem til at blive forkælet, når boxen er leveret på rette sted til aftalte tid.

Afspil video

Vores medarbejdere har knoklet under Corona-krisen og det skulle de vide var højt værdsat. Vi fik sammensat en Livsnyderbox fyldt med dejlige ting i guld, og sammen med Dorthe formuleret en fin hilsen, at alles indsats var GULD VÆRD. Selv om, at jeg jo godt vidste hvad der var vente i boxen, så oversteg det min forventning, da jeg modtog og åbnede min: Måden boxen var pakket på, som indholdet var præsenteret med alt det guld og så det superfine kort. Arrh, men jeg er uden ord og har også modtaget flere mails med tak og ros for fra medarbejderne.

Sådan fungerer det

Vi tager en snak

Du fortæller os om modtagerne af boxen og anledningen til at sende den. Vi får indsigt i jeres virksomhed, så indholdet stemmer 100 % overens med jeres værdier og ønsker. Vi får leveringstidpunkt, den vedlagte hilsen, budget og andre vigtige detaljer.

Boxen sammensættes

Baseret på vores snak sammensætter vi et forslag til lækkert indhold, der passer præcis til jeres virksomhed og anledningen.

Selvfølgelig i tæt dialog med jer, som skal godkende indholdet.

LEVERES DIREKTE TIL DØREN

Vi pakker boxene med jeres hilsen og afsender på det aftalte tidspunkt.

Vi sikrer, at de leveres direkte til døren hos hver enkelt modtager, som med garanti vil føle sig både anerkendt og meget overrasket.

Så fedt har andre virksomheder oplevet det

"Det var en lækker løsning og vores medarbejdere var meget begejstrede. Både over selve idéen, men bestemt også over de skønne ting i boxen. Alt var så velsmagende og lækkert og det hele var en stor succes. Jeg vil til enhver tid anbefale Livnsyderbox.dk og deres gennemførte løsninger."
Natasha Brandt, CEO Saxo.com
"Boxen oversteg mine forventninger: Måden alting var pakket på, den indbydende præsentation af indholdet, og så det superfine kort: Jeres indsats er GULD værd. Arrh, men jeg er uden ord. Dén box var lige i øjet og budskabet kom ud til vores medarbejdere, præcis som ønsket."
Christoffer Hagen, Head of HR & Communications dhl.com
"Det var tydeligt, at alt indholdet var gennemtænkt – alt faldt i god smag. Den blev rigtig godt modtaget af både medarbejdere og deres familier. Det var dejligt, at kunne anerkende deres seje indsats gennem vores travle år på en anderledes og meget lækker måde. En rigtig god oplevelse."
Mette Willer, Partner Medical Scandinavia A/S
"Vi har gennem de seneste år samarbejdet med Livsnyderbox.dk. Vi kan give frie hænder til indholdet, da vi ved, at dette udvælges med stor omhu. Sammensætningen er altid æstetisk udført i farver og stil, lækkert for både øjet og smagssanserne. Et nemt, trygt og succesfuldt samarbejde."
Malene Norre, HR-chef 7-Eleven

Vil du høre nærmere? Udfyld her

Det har vi gjort for andre

DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding har haft et særlig travlt år 2020 grundet Corona. Ledelsen ville gerne vise deres taknemmelighed over medarbejdernes store indsats og fleksibilitet. Det blev til en smuk Livsnyderbox sammensat med knas, udelukkende holdt i guld.

Det hele blev præsenteret med et kort med budskabet:
Tak for jeres indsats året igennem, den har været GULD VÆRD.

Christoffer K. Hagen, 
Head of HR & Communications DHL Global Forwarding (Denmark)

MEDICAL SCANDINAVIA

Medical Scandinavia A/S leverer bla. til landets hospitaler og har derfor haft et travlt år og været i en rivende udvikling. Det skulle medarbejderne takkes ekstra for, udover den traditionelle julegave. Ved årets afslutning fik hver medarbejder derfor en Livsnyderbox sammensat i virksomhedens farver med masser af snacks og delikatesser til hele familien.

Der var overflod af delikatesser og lækkerier i virksomhedens farver. Det var tydeligt, at alt indholdet var gennemtænkt – alt faldt i god smag. 

Mette Amstrup Willer, 
Partner Medical Scandinavia A/S

Saxo.com

Vores traditionelle BLACK FRIDAY fest kunne alligevel ikke fejres på grund af Corona, så det blev en virtuel variant.

Her fik vi en helt fantastisk og delikat Livsnyderbox, som Dorthe fik frie hænder til at sammensætte efter en kort briefing.

Den blev helt perfekt, fyldt med sorte lækkerier, en rigtig BLACK BOX lige i vores ånd. Det var en super løsning og vores medarbejdere var rigtig begejstrede. Både over selve idéen, men bestemt også over de skønne ting i boxen. Stor succes, jeg kan varmt anbefale Livnsyderbox.dk.

Natasha Brandt,
CEO Saxo.com

© Livsnyderbox.dk – 2024

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.