OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det gør du den dag vi sender boxen afsted herfra.

LIVSNYDERBOXEN er ikke målrettet til børn, men indholdet kan sagtens nydes af nysgerrige børn, der kan lide gode smagsoplevelser.

Ja, det er de ofte, men ikke nødvendigvis.

Nej, du skal bestemt ikke være kok eller et geni til madlavning for at nyde indholdet. Du skal bare være livsnyder, for de fleste lækkerier skal bare åbnes og nydes.

Ja, du er ikke bundet af noget. Opsigelse skal bare ske senest den 20. i en måned, så modtager du ikke boxen i den efterfølgende måned eller fremover.

Ja, selvfølgelig kan du det. Du kan både skifte din adresse midlertidig eller sætte din aftale på standby. Det gør du inde på din konto under Mine Abonnementer. Sæt din aftale på pause og gen-aktiver, når du er klar til at nyde igen …. 

Nej, desværre – fødevarer må ikke tages retur, men vi er nu også sikre på at du vil ELSKE indholdet 🙂

Vi gør os meget umage med pakningen for at dette ikke skal ske, men hvis uheldet alligevel er ude får du selvfølgelig et nyt produkt. Så skriv straks til os, hvis der sker. 

Så forær det væk, så en anden kan få glæde af smagsoplevelsen. Brug det som værtindegave eller lignende.

Ja, det er da en god og sød idé. Du krydser bare af, at boxen skal leveres til en anden adresse end din og skriver modtagerens adresse på dér. 

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.