LIVSNYDER-gavekort

Kender du en, som fortjener en tilværelse som en sand livsnyder? En skøn gave til ham/hende, der har alt eller måske netop ikke har så meget …

Med et gavekort til Livsnyderbox, har du mulighed for at forkæle ganen hos én, du synes fortjener det i 3, 6 eller hele 12 måneder – leveret lige til døren.

Gavekortet er skabt til mange forskellige anledninger – så om du skal til rund fødselsdag, kobberbryllup, julegave eller bare vil forkæle én, som fortjener det, er Livsnyder-gavekortet altid en god idé! 

Og så kan du jo altid invitere dig selv på en lille snack…

Læs mere nedenfor.  Hér står hvordan gavekortet leveres i en mini-Livsnyderbox, så du har noget fint at overrække.

Sådan bestiller du et gavekort:

  • Du vælger hvilket gavekort du ønsker: 3, 6 eller 12 måneder.  
  • Du bestiller og betaler for hele perioden. Derefter får du tilsendt en fin miniudgave af Livsnyderboxen. Boxen indeholder gavekortet, samt et par mini-lækkerier. Du kan dermed overrække en fin, fysisk gave og samtidig får livsnydermodtageren en appetizer på, hvad der er i vente.
  • Miniboxen kan du få sendt til dig selv og overrække den personligt, eller sende den direkte til modtageren. Vi skriver gerne en personlig hilsen ved. Notér denne i kommentarfeltet ved betaling.
  • I din bekræftetsesmail og på selve gavekortet i miniboxen, står en personlig kode. Modtageren af gavekortet skal nemlig indløse sit gavekort hér på siden og benytte koden ved kassen. 
  • BEMÆRK: Ved denne registrering kræver systemet modtagerens kreditkortoplysninger, men dette er blot proforma.  Gaveboxen ER betalt og modtageren opkræves absolut intet.
  • Abonnementet stopper automatisk ved periodens udløb, uden krav om opsigelse fra modtagerens side
Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.