LIVSNYDER-gavekort

Kender du en, som fortjener en tilværelse som en sand livsnyder? En skøn gave til ham/hende, der har alt eller måske netop ikke har så meget …

Med et gavekort til Livsnyderbox, kan du forkæle ganen hos én, du synes fortjener det i 3, 6 eller hele 12 måneder – leveret lige til døren.

Gavekortet er perfekt til forskellige anledninger –  rund fødselsdag, kobberbryllup, julegave eller bare som forkælelse til én, som fortjener det.

Og så kan du jo altid invitere dig selv på en lille snack…

Læs mere nedenfor, om hvordan gavekortet leveres i en mini-Livsnyderbox, som er en start på forkælelse i sig selv.  

Sådan bestiller du et gavekort:

  • Du vælger hvilket gavekort du ønsker: 3, 6 eller 12 måneder.  Ved køb af 3 mdr. får du altså héle 4 boxe:   Èn box med gavekortet i og efterfølgende én box tilsendt til modtageren de følgende 3 måneder.
  • Du bestiller og betaler for hele perioden. Derefter får du tilsendt den fine miniudgave af Livsnyderboxen med gavekortet og 3 – 4  lækkerier. Du kan overrække en fin, fysisk gave og samtidig får livsnyder-modtageren en de første smagsoplevelser og fornemmelse af, hvad der er i vente.
  • Miniboxen kan du få sendt til dig selv og overrække den personligt, eller sende den direkte til modtageren. Vi skriver gerne en personlig hilsen ved. Notér denne i kommentarfeltet ved betaling.
  • I din bekræftetses-mail OG på selve gavekortet i miniboxen, står en personlig kode. Modtageren af gavekortet skal nemlig indløse sit gavekort hér på siden og benytte koden ved kassen. 
  • BEMÆRK: Ved denne registrering kræver systemet modtagerens kreditkortoplysninger, men dette er blot proforma. Gaveboxen ER betalt og modtageren opkræves absolut intet.
  • Abonnementet stopper automatisk ved periodens udløb, uden krav om opsigelse fra modtagerens side
Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.