B2B Boxen

Anerkendelse I Værdsættelse I Sammenhold

Livsnyderi til medarbejderne

Vis at jeres hjemsendte kollegaer er savnet, og giv dem et skulderklap for deres indsats i denne underlige tid. Send dem en Livsnyderbox fuld af lækkerier. Indhold, der kan forsøde arbejdsdagen derhjemme.

I skal altså blot læne jer tilbage og glæde jer til at blive overrasket og forkælet. Dine medarbejdere vil med garanti føle sig anerkendte.

Vores medarbejdere har knoklet under Corona-krisen og det skulle de vide var højt værdsat. Vi fik sammensat en Livsnyderbox fyldt med dejlige ting i guld, og sammen med Dorthe formuleret en fin hilsen, at alles indsats var GULD VÆRD. Selv om, at jeg jo godt vidste hvad der var vente i boxen, så oversteg det min forventning, da jeg modtog og åbnede min: Måden boxen var pakket på, som indholdet var præsenteret med alt det guld og så det superfine kort. Arrh, men jeg er uden ord og har også modtaget flere mails med tak og ros for fra medarbejderne.

Christoffer K. Hagen, Head of HR & Communications, DHL Global Forwarding

Sådan foregår det

Når du bestiller en Livsnyderbox til dine medarbejdere, tager vi først og fremmest en kort indledende snak, hvor du fortæller os om modtageren af boxen, og anledningen til at sende den.

Vi får leveringstidspunkt, laver en vedlagt hilsen, budget og andre vigtige detaljer.

Baseret på vores snak sammensætter vi et forslag til lækkert indhold, der passer præcis til jeres virksomhed og anledningen. Selvfølgelig i tæt dialog med jer, som skal godkende indholdet.

Herefter pakker vi boxene med jeres hilsen og afsender på det aftalte tidspunkt. Vi sikrer, at de leveres direkte til døren hos hver enkelt modtager, som med garanti vil føle sig både anerkendt og meget overrasket.

Vil du høre nærmere? Udfyld her

Det har vi gjort for andre

DHL Global Forwarding

DHL Global Forwarding har haft et særlig travlt år 2020 grundet Corona. Ledelsen ville gerne vise deres taknemmelighed over medarbejdernes store indsats og fleksibilitet. Det blev til en smuk Livsnyderbox sammensat med knas, udelukkende holdt i guld.

Det hele blev præsenteret med et kort med budskabet:
Tak for jeres indsats året igennem, den har været GULD VÆRD.

Christoffer K. Hagen, 
Head of HR & Communications DHL Global Forwarding (Denmark)

MEDICAL SCANDINAVIA

Medical Scandinavia A/S leverer bla. til landets hospitaler og har derfor haft et travlt år og været i en rivende udvikling. Det skulle medarbejderne takkes ekstra for, udover den traditionelle julegave. Ved årets afslutning fik hver medarbejder derfor en Livsnyderbox sammensat i virksomhedens farver med masser af snacks og delikatesser til hele familien.

Der var overflod af delikatesser og lækkerier i virksomhedens farver. Det var tydeligt, at alt indholdet var gennemtænkt – alt faldt i god smag. 

Mette Amstrup Willer, 
Partner Medical Scandinavia A/S

Saxo.com

Vores traditionelle BLACK FRIDAY fest kunne alligevel ikke fejres på grund af Corona, så det blev en virtuel variant.

Her fik vi en helt fantastisk og delikat Livsnyderbox, som Dorthe fik frie hænder til at sammensætte efter en kort briefing.

Den blev helt perfekt, fyldt med sorte lækkerier, en rigtig BLACK BOX lige i vores ånd. Det var en super løsning og vores medarbejdere var rigtig begejstrede. Både over selve idéen, men bestemt også over de skønne ting i boxen. Stor succes, jeg kan varmt anbefale Livnsyderbox.dk.

Natasha Brandt,
CEO Saxo.com

Scroll til toppen

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.