B2B Boxen

Anerkendelse I Værdsættelse I Sammenhold

Livsnyderi til kunder eller medarbejdere

Livsnyderboxe er oplagt som firmagave. Gør noget helt særligt for jeres kunder, eller vis jeres kollegaer at de er anderkendt. 

En Livsnyderbox fuld af lækkerier og smagsoplevelser, måske kombineret med en varig gave. 

En skøn gave, der tydeligt udtrykker hvor værdsat modtageren er. 

En anderledes markedsføring, både eksternt til kunder eller internt til medarbejdere.

Modtagerne vil med garanti føle sig anerkendte.

Vores medarbejdere havde knoklet gennem et travlt år og de skulle vide hvor højt værdsat, denne indsats var. Vi fik sammensat en Livsnyderbox fyldt med dejlige ting i guld, og sammen med Dorthe formuleret en fin hilsen om,
at deres indsats var GULD VÆRD. Selv om, at jeg jo godt vidste hvad der var vente i boxen, så oversteg det min forventning, da jeg modtog og åbnede min: Måden boxen var pakket på, som indholdet var præsenteret med alt det guld og så det superfine kort. Arrh, men jeg er uden ord og har også modtaget flere mails med tak og ros for fra medarbejderne.

Sådan foregår det

Hvis du overvejer at give Lisvnyderboxe i en eller anden sammenhæng, tager vi først og fremmest en kort indledende snak, hvor du fortæller os om modtageren af gaven, og anledningen til at give den.

Vi gennemgår alle praktiske ting og andre essentielle detaljer: vedlagt hilsen, budget, leveringsform m.m.

Baseret på vores snak sammensætter vi et forslag til lækkert indhold, der passer præcis til jeres virksomhed og anledningen. Selvfølgelig i tæt dialog med jer, som skal godkende indholdet.

Herefter pakker vi boxene med jeres hilsen og afsender på det aftalte tidspunkt, hvad enten det er  direkte til døren hos hver enkelt modtager eller samlet til virksomheden, så de kan uddeles.

Vil du høre nærmere? Udfyld her

Det har vi gjort for andre

Hovmand Energi Aps

Hos Hovmand Energi installerer vi varmepumper og solcelleanlæg. Som stor fan af – og abonnent af Livsnyderboxen fik jeg idéen:

Efter installering af et varmepumpe-anlæg, sender vi derfor vores kunder en Livsnyderbox. Boxen er fuld af lækkerier, der er sammensat i farver efter vores logo, meget indbydende. Vi vedlægger et brev, hvor vi takker for ordren og opfordrer kunden til at anmelde os på Trustpilot. 

Det er en stor succes. Kunderne skriver og siger tak for overraskelsen. Vi er ikke i tvivl om, at de anbefaler os til naboen og er super glade for dette anderledes markedsførings-tiltag.

Gitte Jensen, 
Projektkoordinator, Hovmand Energi Aps

MEDICAL SCANDINAVIA

Medical Scandinavia A/S leverer udstyr til landets hospitaler og har haft et travlt år og været i en rivende udvikling. Det skulle medarbejderne takkes ekstra for. Ved årets afslutning fik hver medarbejder derfor en Livsnyderbox sammensat i virksomhedens farver med masser af snacks og delikatesser til hele familien.

Der var overflod af delikatesser og lækkerier i virksomhedens farver. Det var tydeligt, at alt indholdet var gennemtænkt og alt faldt i god smag.

Boxen blev leveret i en RAINS weekendtaske, så der også var en varig gave.

Det hele blev så godt modtaget af både medarbejdere og deres familier.

Mette Amstrup Willer, 
Partner Medical Scandinavia A/

Saxo.com

Vores traditionelle BLACK FRIDAY fest måtte desværre aflyses, til stor ærgelse for alle. Dér fejrer vi ellers årets bedste salgsdag/aften. 

I stedet fik vi sammensat en helt fantastisk og delikat Livsnyderbox, som Dorthe fik frie hænder til at sammensætte efter en kort briefing.

Den blev helt perfekt, fyldt med sorte lækkerier, en rigtig BLACK BOX lige i vores ånd. Boxene blev leveret hjem til hver eneste medarbejder, der blev dejligt overraskede. De kunne således alligevel fejre – og blive fejret for flotte salgstal på Black Friday. 

Det var en super løsning og vores medarbejdere var rigtig begejstrede. Både over selve idéen, men bestemt også over de skønne ting i boxen. Stor succes, jeg kan varmt anbefale Livnsyderbox.dk.

Natasha Brandt,
CEO Saxo.com

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.