GAVEBOXEN

 
Vil du give en skøn gave – til en, der fortjener noget livsnyderi. Eller måske til dig selv og få oplevelsen af selvforkælelse inden du måske bestemmer dig for, at tegne abonnement og modtage forkælelse hvér måned. Så prøv GAVEBOXEN.

Her bestiller du blot en enkelt box, så du eller den heldige modtager får lov til at opleve følelsen af at blive forkælet med overraskende smagsoplevelser, leveret lige til døren. 

Ved bestilling af GAVEBOXEN sender vi en vilkårlig Livsnyderbox. Det kan være dén box, der netop er sendt ud som månedens box, men det kan også være en anden. 

Lige meget hvilken box vi sender afsted, garanterer vi at den er fuld af skønne, håndplukkede smagsoplevelser, som forsøder din eller modtagerens hverdag.

Vil du overraske en du holder af? Nedenfor kan du læse endnu mere om, hvorfor GAVEBOXEN er en skøn gave

GAVEBOXEN - den perfekte gave

Du kender måske den sitrende fornemmelse af spænding i kroppen, når du er på vej til at overraske en, du holder af? Med SMAG BOXEN får du også muligheden for, at give en du synes fortjener det, et ekstra smil på læben.

Valget af box er vilkårligt, men skriv gerne i hvilken anledning, gaven skal
gives. Så vælger vi selvfølgelig den box, der passer bedst til anledningen. Notér gerne dette i kommentarfeltet ved bestillingen.

Vi skriver også gerne en personlig hilsen og lægger ved. Din hilsen noterer du ligeledes i kommentarfeltet, når du bestiller.

 

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.