Hvad er DER i livsnyderboXEN?

Forestil dig at kunne åbne døren og byde velkommen til en verden af smagsoplevelser. Eller slå benene op og forkæle dig selv med spændende delikatesser efter en travl arbejdsdag. Netop dét får du med Livsnyderbox.

Indholdet i boxen er håndplukket efter den gode smag, og dine smagsløg vil være dig evig taknemmelig, når de hver måned bliver sendt på nye, kulinariske eventyr.

Så hvad får du så?

  • Der er 8 – 12 lækkerier i boxen: delikatesser, drikkelse, snacks, chokolade, bisquits, chips, nødder og andet delikat.
  • Indholdet er oftest lige til at nyde og kræver ikke tilberedning.
  • Der er rigeligt til én livsnyder, passende til to og for det meste nok til, at flere kan smage og nyde.
Der vil altid medfølge et inspirationsark med beskrivelse af boxens indhold og serveringsforslag, men det er kun, hvis du orker … vi sladrer ikke, hvis du spiser direkte af indpakningen. 
 

Boxen sendes hver måned, og du kan altid opsige dit abonnement, eller sætte det på pause. Hos Livsnyderbox er der nemlig ingen binding – kun ren nydelse.

Kribler det i fingrene efter at modtage en box? Så bestil den allerede i dag ved at klikke på knappen herunder.
Livsnyder Himmel & Hav

Derfor skal du vælge Livsnyderbox

Med Livsnyderbox har vi gjort det nemt for dig at blive en vaskeægte livsnyder. Vi ved nemlig godt, at det i en til tider travl hverdag kan være svært at finde tid til selvforkælelse. De små lækre snacks og delikatesser står ofte i skyggen af lange og kedelige indkøbslister – det skal være slut nu.

Hos Livsnyderbox går vi nemlig op i, at DU bliver forkælet. Derfor udvælger vi nøje produkter fra hele verden og leverer dem foran din hoveddør.

Leveringen er gratis, og abonnementet er fuldstændig uden binding – det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage, slå benene op, og lade dig blive inspireret af skønne smagsoplevelser. 

Du må selvfølgelig også gerne dele ud til dine gæster – men det skal nok blive mellem os, hvis du holder du det for dig selv. 

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.