Livsnyderi på abonnement

KUN 319 DKK / md

Gratis fragt

Levering lige til døren

Ingen binding

Bare nydelse

Overraskelser

Én gang om måneden kan du komme hjem til en verden af overraskelser. Boxen tager dine smagsløg på en oplevelse.

Smagsoplevelser

Vi går op i, at DU bliver forkælet. Produkterne er derfor nøje udvalgt fra hele verden, så du for en smagsoplevelse du kan nyde.

Selvforkælelse

Her drejer det sig om selvforkælelse. Alt du skal gøre er altså at smide benene op og nyde de produkter du har fået til den kommende måned.

8-12 lækkerier

Der er 8 – 12 lækkerier i boxen: delikatesser, drikkelse, snacks, chokolade, bisquits, chips, nødder og andet delikat.

Ingen tilberedning

Indholdet er oftest lige til at nyde og kræver ikke tilberedning.

Rigelige mængder

Der er rigeligt til én livsnyder, passende til to og for det meste nok til, at flere kan smage og nyde.

Se hvad boxen giver dig

Overraskelser

Èn gang om måneden kan du spændt åbne en box fuld af lækre overraskelser. Du ved aldrig hvad boxen gemmer på, men du er garanteret både luksus og velsmag.

Smagsoplevelser

Hver måned vil vi udfordre dine smagsløg med lækre delikatesser fra hele verden. Måske du endnu ikke har smagt din absolutte yndlingssnack?

Selvforkælelse

Det vigtigste for os er, at DU føler dig forkælet. Så smid benene op og gå på opdagelse i månedens box fyldt med nydelse.

Vores livsnydere siger

"Jeg fik et gavekort til et Livsnyder-abonnement af min skønne Mor, da jeg startede op som selvstændig. Selv om jeg bor i København og går meget ud, er det også rigtig skønt med selvforkælelse, der kan nydes herhjemme. Der er så mange lækkerier i boxen."
Sofie
"Fantastisk box! Vi nyder den ofte i sommerhuset sammen med familie og venner. Vi er på toppen over indholdet og elsker inspirationsarket med idéer til at nyde og servere tingene. Vi glæder os vildt hver gang Livsnyderboxen skal komme og anbefaler den til alle."
Jette & Michael
"Jeg var så heldig at vinde min første Livsnyderbox i en konkurrence. I dét sekund jeg modtog og åbnede den, vidste jeg, at dét koncept ville vi blive fan af i lang tid. Vi får lækkerier, som jeg aldrig selv ville have fundet. Og så leveret lige til døren. 5 stjerner herfra!"
Betina
"Vi har fået gavekort fra vores betænksomme søn i København til et helt års levering af Livsnyderboxe. Iihhhh, hvor vi begge to nyder det. Dét er ligesom om, at det er juleaften hver måned, når vi modtager alle de dejlige ting og sager. Så det fine brev, der er fyldt med gode idéer."
Annie & Svend

Livsnydernes tidligere overraskelser

"Superlækker box med skønne delikatesser, nye smage og overraskelser. Indholdet er hurtigt væk, elsker det hele og ser altid frem til at skulle overraskes med næste box."
Birgitte

Sådan fungerer det

Bestil og opret dig

Opret dig og udfyld dine leveringsoplysninger. Vælg selv om din box skal leveres direkte til din dør eller om du hellere vil hente den i en pakkeshop.

Betalingen for din livsnyderbox trækkes samme dag, som vi sender den afsted herfra.

Dit abonnement

Din første box modtager afsendes når du bestiller. Derefter modtager du altid din livsnyderbox i dagene op til den første weekend hver måned. Så er du klar til at udforske de lækre delikatesser, når weekenden sætter ind.

Der er naturligvis ingen binding. Du kan til enhver tid enten opsige dit abonnement eller sætte det på pause, hvis du eksempelvis skal på ferie. Det er dog vigtigt, at du gør det før den 25. i måneden.

Modtag og nyd

Vi løfter naturligvis ikke sløret for, hvad boxen indeholder. Det skal være en overraskelse hver måned. Men vi lover, at boxen altid indeholder 8-12 lækre snacks og delikatesser fra både det salte og det søde køkken.

I boxen er der rigeligt til én, masser til to og oftest også nok til, at du kan dele smagsoplevelserne med dine gæster.

Ofte Stillede Spørgsmål

Værdien af indholdet varierer fra box til box, men den er altid højere end de 319 kroner, som boxen koster.

 

Du får altså mere for dine penge, samtidigt med at du sparer en masse tid, fordi du ikke selv skal besøge forskellige specialforretninger. Og oven i hatten bliver du hver måned overrasket, og bliver introduceret til nogle produkter, du formentligt ikke selv ville være stødt på. 

Du modtager altid din box i dagene op til den første weekend i hver måned. Du får en SMS, når din box ligger klar på dit dørtrin eller i pakkeshoppen. Så er du klar til at nyde weekenden med ekstra lækre smagsoplevelser.

Vi trækker pengene samme dag, som vi sender boxen afsted til dig.  

Når vi udvælger produkter til Livsnyderboxene, så har vi ikke børns smagsløg med i vores overvejelser. Men når det så er sagt, så vil der altid være produkter i kassen, som formentligt vil falde i god jord hos nysgerrige børn, der gerne vil tage del i den gode smagsoplevelse.

Nej, der er ikke alkohol i boxen. Som hovedregel indeholder ingen af produkterne alkohol, og skulle der være en enkelt undtagelse, så gør vi naturligvis tydeligt opmærksom på det.

Vi bestræber os på at udvælge økologiske produkter, dog kan vi ikke garantere, at alle produkterne er økologiske hver gang.

Produkterne i Livsnyderboxen sætter ingen krav til dine evner eller kreativitet i køkkenet. Langt de fleste produkter skal faktisk blot åbnes og nydes, præcis som de er. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af det, så medfølger der altid et inspirationsark i hver box fyldt med tips og tricks til, hvordan du nemt kan bruge de lækre delikatesser.

Ja sagtens, vi har nemlig ingen binding. Det er bare vigtigt, at du opsiger dit abonnement senest den 20. for at vi kan nå at registrere det.

Ja, selvfølgelig. Du kan både vælge at sætte dit abonnement på standby eller midlertidigt ændre adressen, hvis du eksempelvis vil have leveret din box til dit sommerhus.

 

Det er ganske simpelt. Du går ind på din konto under ”Mine abonnementer”. Her kan du både sætte din aftale på pause og genaktivere den, når du igen har lyst til at modtage Livsnyderboxen.

Nej, desværre – fødevarer må ikke tages retur, men vi er nu også sikre på at du vil ELSKE indholdet 🙂

Vi er meget omhyggelige med indpakningen for at passe så godt på produkterne som overhovedet muligt. Men skulle det alligevel ske, at du modtaget et produkt, som uheldigvis er gået i stykker, så skriv til os, så sender vi et nyt produkt til dig med det samme.

Ja, det kan du sagtens. Det er en oplagt gaveide til kvinden eller manden, der aldrig har nogen ønsker. Du kan enten blot krydse af, at boxen skal leveres til en anden adresse end din og så skrive den heldige modtagers adresse i det felt. Og ellers kan du nemt og simpelt købe et gavekort.

 

Når du køber et gavekort, sender vi en fin lille æske med gavekortet samt et par mini lækkerier i, som giver modtageren en forsmag på, hvad han eller hun kan glæde sig til.

© Livsnyderbox.dk – 2024

Scroll to Top

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.