SIDSTE MÅNEDS BOX

SIDSTE MÅNEDS BOX

Hos Livsnyderbox elsker vi overraskelser. Genkender du følelsen, når man får en gave, man simpelthen ikke kan gætte indholdet af?  Dén følelse får du med Livsnyderbox, det føles som juleaften, hver måned.

Mens du venter i spænding på næste måneds box, viser vi lige lækkerierne fra sidste måneds box. Vi kaldte den SOL, STRAND & VAND, for den var fuld af lækkerier, der var inspireret af den danske natur – både i smag og farver

  • MALLOWS – økologiske marshmellows med salt-karamel og vanilje, coated i belgisk chokolade. Og så lige tilsat et strejf af maldonsalt og til sidst omsluttet af kakao.

  • PRETZEL, søde & salte – tilsat  karamel og vanilje og derefter knust til småstykker. En skøn sød snack til kaffen eller bare til den lille lækkersult. 
  • GOURMET-CHIPS, håndlavede og verdens bedste – fra Savoursmith. Med smag af vinegar og desert salt. Mums …. 
  • HUGO SPRITZER, Prosecco, hyldeblomst & lime. Nydes iskold fra dåsen på tur for at nyde solnedgangen. Eller i et vinglas med masser af is og en skive lime.
  • MINT – som en frisk brise. De skønneste mintbolsjer fra engelske Cartswright & Butler.
  • SUMMERBIRD’s sommerfugle, fløj rundt i boxen. De skønne himmelske, mundfulde af amberchokoalde med flydende karamelfyld.

Kan du så småt mærke mundvandet løbe og trænger du til at forsøde tilværelsen med nemme, lækre og kvalitetsbevidste snacks? Så sørg for at bestille næste måneds box ved at klikke herunder.

Scroll til toppen

Spar 10% på første box

Er du vild med livsnyderi? Og gode tilbud?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10 % i rabat på din første box i et Livsnyder-abonnement. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.